blog, lifestyle

Meer dan 30 volgers!

mei 21, 2015
IMG_7410

Wauw! Drie maanden, twaalf posts en twee liebster nominaties (waarvan de tweede binnenkort volgt!) verder en al meer dan dertig volgers! Dertig is misschien echt het meest random-ste getal dat er bestaat, maar omdat vijftig zo cliché is, wou ik jullie nu al even bedanken.


Happy face! The happy dance met mijn slechte dance skills zal ik jullie maar besparen 😉

Zoals jullie misschien al doorhadden post ik de laatste tijd wat minder, maar geen nood! Dit komt gewoon omdat ik deze week al examen had van Frans en Engels en binnenkort de blok begint. In deze post wou ik jullie gewoon even bedanken voor al jullie lieve reacties en wou ik vragen of jij suggesties voor me had. Welk vond jij mijn leukste artikel? Ging dat over mode, over handige tips of over iets anders?

Verder zou ik ook wat “blog-plannen” willen bespreken met jullie (want ja, nu kan ik toch al ‘jullie’ zeggen!). Ik zou graag op regelmatige basis een outfit-post willen maken. Als je dit leuk zou vinden, moet ik wel nog even mijn boyfriend overtuigen om wat degelijke foto’s te nemen, haha! Mijn volgend artikel zal dit weekend trouwens verschijnen, hier is alvast een sneak peek.

 

[polldaddy poll=8884391]

Wil je me even helpen door deze poll in te vullen? En volg je mij al op Bloglovin‘ ?

You Might Also Like

No Comments

 • Reply sofiesenden mei 21, 2015 at 6:28 pm

  Laten we dat aantal volgers vermenigvuldigen met 1000000000! 😀

  • Reply Vie de Julie mei 21, 2015 at 6:32 pm

   Ja hahaha yes please!

  • Reply Daisy mei 21, 2015 at 7:05 pm

   Woooow Sofie de wereld is toch klein! 😀

   • Reply Vie de Julie mei 21, 2015 at 7:09 pm

    Kennen jullie elkaar? 😂

   • Reply sofiesenden mei 21, 2015 at 7:17 pm

    Hahaha wow inderdaad! Ik wist niet dat ge een blog had, ’t is wel een leuke xxx

 • Reply creabeaatje34 mei 21, 2015 at 7:13 pm

  Gefeliciteerd met je nu al mooie behaalde aantal volgers! 🙂

 • Reply Budget Shopping Tips mei 21, 2015 at 7:19 pm

  Gefeliciteerd! En dik verdient allemaal, want je hebt echt een hele leuke blog. Ik vond het ook heel moeilijk om te kiezen welk artikel ik het leukst vond, maar heb toch voor je artikel over hoe je een hoed combineert gekozen. En over die outfit-posts, ik zeg doen! 🙂

  • Reply Vie de Julie mei 21, 2015 at 7:20 pm

   Oh bedankt! De jouwe vind ik ook erg leuk! Bedankt voor de tip !

 • Reply girlbehindthecloset mei 22, 2015 at 2:11 pm

  You go girl, goed bezig! Kan ik een voorbeeld aan nemen aan u en die meer dan 30 volgers! Hahha!
  Leuke sneakpeek btw, ik ben toevallig al een hele tijd bezig met het opknappen van mijn kamer maar door te veel werk heb ik het lang uitgesteld! En ik gebruikte ook washi-tape om mijn foto’s op te hangen 😀 zo leuk he!

  • Reply Vie de Julie mei 22, 2015 at 2:55 pm

   Bedankt ! En ja is heel leuk he! En zo gemakkelijk!

 • Reply Florentine mei 25, 2015 at 4:23 pm

  Top!! Ik vind je blog heel erg leuk ❤️❤️❤️

 • Reply Danielle Lakeman juni 5, 2015 at 9:02 am

  You go girl, ik volg je nu ook op Bloglovin’ 🙂

 • Leave a Reply