blog, doelen

Mooie vooruitzichten en snel terug bloggen

januari 14, 2016
IMG_7410

Vanaf overmorgen kan ik eindelijk schaamteloos series kijken, make-up opdoen en die veel te grote joggingbroek aan de kant leggen. Dan kan ik die veel te dikke boeken opzij schuiven en kan ik eindelijk nog eens uit die grot kruipen, terug naar de bewoonde wereld. Benieuwd welke mooie vooruitzichten ik de komende drie weken heb?

1. Einde van de examens. Hell yes! Ook al had ik deze keer ‘maar’ twee weken echt examens, het voelt toch altijd aan alsof ik een halfjaar niet meer buiten geweest ben. Hoog tijd om die joggingbroek uit te doen, opnieuw tijd te nemen voor mijzelf te verzorgen -because I look like sh*t- en terug tijd te maken voor véél interessantere dingen dan vakken zoals religie en zingeving: #KULproblems.

2. Vijf jaar samen met mijn vriend. Op mijn laatste examendag ben ik ook nog eens vijf jaar samen met mijn vriend! Ik kan het niet geloven dat het alweer vijf jaar geleden is dat we als twee vijftienjarige pubers voor het eerst hand in hand liepen en samen naar school fietsten. Vijf jaar later krijg ik nog steeds de slappe lach van hem, zijn we nog altijd een sterk team en zijn die verliefdheidsvlinders nog lang niet gaan vliegen.

 3. Rijden rijden rijden… In een wagentje. Ik ga mijn driving skills (lees: parkeren en hopelijk nergens tegenaan rijden) verbeteren door zoveel mogelijk te gaan oefenen en wie weet heb ik over een maand wel mijn rijbewijs op zak! Want alhoewel ik er nooit een probleem mee heb gehad om 20 te zijn zonder rijbewijs, zou ik daar nu toch wel graag verandering in brengen!

4. Oude hobby’s hernemen. Nadat ik de grote stap nam om naar de universiteit te gaan, stopte ik met paardrijden. Omdat ik het stiekem toch wel héél erg mis -en deels omdat ik na twee verdiepingen trappen al hardop aan het puffen ben- wil ik terug de teugels in handen nemen. Een dikke week spierpijn en een heleboel zenuwen verzekerd, dus!

5. Mijn blog upgraden. De eigen domeinnaam is al gekocht en ideeën voor een design zijn er al, maar ik zou graag zo snel mogelijk alles in orde brengen. Ik heb al een moodboard gemaakt en volgende week heb ik afgesproken met iemand om er hopelijk binnenkort aan te kunnen beginnen. Verder wil ik ook mijn foto skills wat bijschaven en me verdiepen in de wondere wereld van fotografie -en zelf wat meer voor de camera komen-. Vie de Julie 2.0 is in progress!

Genoeg weggedroomd nu, terug naar nog twee harde dagen realiteit. Veel succes aan alle studenten die bezig zijn of nog niet begonnen zijn en tot binnenkort! 

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply gentillinne januari 14, 2016 at 8:48 pm

  Het ziet er allemaal super leuk uit! Nog succes met je laatste twee dagen examens, en alvast proficiat voor jullie 5-jaar samen zijn! X

 • Reply hernameiseva januari 14, 2016 at 8:50 pm

  Nog 2 dagen doorbijten en dan zijn we er vanaf! 😀

 • Reply Miss Paperfection januari 14, 2016 at 9:46 pm

  Amai, klinkt goed. Ben benieuwd naar je blogupgrade. Ik zou er beter ook eens werk van maken. Veel succes met alles en de laatste examens.

  • Reply Vie de Julie januari 14, 2016 at 9:47 pm

   Bedankt, lief van je! Ik vind het ook ontzettend spannend 😉 x

 • Reply Bibiane januari 14, 2016 at 9:49 pm

  Wat een leuke vooruitzichten! 5 jaar samen zijn met iemand, kan ik alleen maar van dromen :p Succes nog met de examens!

  • Reply Vie de Julie januari 14, 2016 at 9:56 pm

   Alles op zijn tijd he! Liefde komt meestal wanneer je het het minst verwacht, zou ik zeggen ☺️ bedankt! 😘

 • Reply justaxelle januari 14, 2016 at 10:49 pm

  Amai goeie vooruitzichten! Nog veel succes, en ben benieuwd naar de 2.0 haha 🙂

 • Reply Stefanie Tuerlinckx januari 15, 2016 at 4:52 pm

  Niet dat ik de huidige niet tof vind maar ik heb nu al zin om Vie de Julie 2.0 te zien! 😀 Succes en geniet van al die leuke vooruitzichten, Julie xx

  • Reply Vie de Julie januari 15, 2016 at 5:10 pm

   Bedankt, ik ook haha! Jij ook nog veel succes, het lukt u wel 😘x

 • Reply kaybe610 januari 16, 2016 at 9:51 am

  Mooie vooruitzichten Julie! Succes 🙂

 • Reply BlogbyDenisee januari 16, 2016 at 2:32 pm

  Heel veel succes!

 • Reply Maxime januari 16, 2016 at 5:47 pm

  Ik ken dat gevoel! Ook maar 2 examens, maar die social lockdown heeft lang genoeg geduurd! Maandag zijn we ervan af :p

  • Reply Vie de Julie januari 16, 2016 at 5:48 pm

   Oh fijn! Veel succes nog, nog even doorbijten 😉💪🏻

 • Reply marjoleinschrijftcom januari 18, 2016 at 1:33 am

  Om een of andere mysterieuze reden kom ik nu pas voor het eerst op je blog: leuk! Ga je volgen, benieuwd!

  • Reply Vie de Julie januari 18, 2016 at 2:44 pm

   Hahaha leuk om te horen! Bedankt 😘

 • Reply Falderie januari 18, 2016 at 8:09 pm

  Geniet van die tijd na de examens en benieuwd wat je op bloggebied nog in petto hebt!

 • Reply Claudia januari 19, 2016 at 5:13 pm

  Wat tof! Ik studeer ook aan de KUL, ik heb dit jaar geen examens. Zo heerlijk! Maar volgend jaar nog wel religie 🙁

  • Reply Vie de Julie januari 19, 2016 at 5:15 pm

   Oh fijn, wat studeer je? Ja stom dat religie verplicht is he 😏

  Leave a Reply