blog, blogdate

Nieuwe categorie: Blogdate in Leuven

oktober 13, 2015
IMG_7410

12168712_10205039687777422_1086580420_oEen nieuwe mijlpaal, een nieuwe categorie. Vandaag bereikte ik de 100 (!) volgers -waarvoor duizenden kusjes en pintjes- én besloot ik om een nieuwe categorie het leven in te blazen. Eentje waar jij misschien wel deel aan kan nemen! 

Door het bloggen heb ik al een aantal nieuwe mensen leren kennen. Online met elkaar praten is natuurlijk heel erg fijn, maar wat is nu gezelliger dan samen af te spreken -als bloggers onder elkaar- met een warm kopje koffie in de hand? Zo gezegd, zo gedaan: in de afgelopen maanden sprak ik daarom af met twee super bloggers (give them some love)! Zoals ik je het nu vertel lijkt dat allemaal goed en wel, maar het is écht ontzettend spannend om uiteindelijk met iemand die je nog nooit gezien hebt af te spreken. Gelukkig wordt het ijs altijd snel gebroken en ben je zonder dat je het weet al bezig aan je tweede tas koffie en verlopen de gesprekken vaak zonder awkward silence.

Maar dat is niet alles! Je krijgt in deze categorie twee dingen voor de prijs van één: een leuke blogger om te ontdekken én een must-know hotspot in Leuven! Naast het bruisende studentenleven heeft deze stad namelijk nog enorm veel te bieden: van gezellige koffiehuisjes tot lekkere restaurantjes. Daarom wil ik één keer per maand afspreken met een mede-blogger om samen Leuven te verkennen!

Heb je interesse? Laat me dan zeker iets weten via Facebook, Twitter of laat gewoon een reactie na!

P.S. Ik ben momenteel bezig met het uitwerken van een leuke winactie om de mijlpaal van 100 volgers te vieren. Laat me dus zeker weten wat jij graag zou willen winnen!

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Kleinegelukjes oktober 13, 2015 at 11:44 pm

  Wat een leuke rubriek! Moest je eens in Antwerpen zijn, ik heb een lang adresjeslijstje!

  • Reply Vie de Julie oktober 13, 2015 at 11:51 pm

   Bedankt! Ik hou van Antwerpen dus die lijst zou goed van pas kunnen komen!

 • Reply My Life in Review oktober 14, 2015 at 12:20 am

  You can count me in! Ik ben van Leuven en ken het dus van binnen en buiten, plus een kop koffie of thee sla ik nooit af 😀

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 11:07 am

   Oh leuk! Als echte Leuvenaar zal jij zeker wel wat leuke adresjes weten?

 • Reply Stefanie Tuerlinckx oktober 14, 2015 at 7:09 am

  Proficiat met je 100 volgers!! Ik wil ook zeker eens afspreken ☺️ xx

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 11:07 am

   Bedankt! En ik laat je zeker iets weten !

 • Reply Lifestyle Isabelle oktober 14, 2015 at 10:58 am

  Dikke proficiat! Zoals ik al zei op facebook, ik wil zeker ook eens afspreken 🙂 En dan maar eens diep nadenken waar we naartoe kunnen gaan!

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 11:08 am

   Bedankt en leuk dat je interesse hebt! Ik zal je nog iets laten weten ☺️

 • Reply autumnberrylips oktober 14, 2015 at 1:58 pm

  Ik zie dat ook wel zitten om eens met andere bloggers te meeten! 🙂 Ik ben zelf niet van Leuven, maar kom er wel vaak (met my life in review), ik ken ook wel een aantal dingen in Antwerpen en omstreken! 🙂 gefeliciteerd met je 100 volgers!!

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 2:35 pm

   Oh leuk! Jullie zijn dus een koppel die allebei bloggen? Wauw! Ik zal je zeker iets laten weten en Antwerpen vind ik ook een super stad!

   • Reply autumnberrylips oktober 14, 2015 at 8:20 pm

    Ja inderdaad, wij bloggen allebei, grappig hé! Maar het is wel heel leuk om zo een “hobby” te delen met elkaar. We schrijven over heel andere dingen zodus we doen niet echt hetzelfde, wat het boeiend maakt om elkaars artikels ook te lezen. (;

   • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 9:35 pm

    Ja dat lijkt me ook! Super, wou soms dat mijn vriend ook wat meer interesse toonde haha!

 • Reply autumnberrylips oktober 14, 2015 at 1:58 pm

  Ik zie dat ook wel zitten om eens met andere bloggers te meeten! 🙂 Ik ben zelf niet van Leuven, maar kom er wel vaak (met my life in review), ik ken ook wel een aantal dingen in Antwerpen en omstreken! 🙂 gefeliciteerd met je 100 volgers!!

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 2:35 pm

   Oh leuk! Jullie zijn dus een koppel die allebei bloggen? Wauw! Ik zal je zeker iets laten weten en Antwerpen vind ik ook een super stad!

   • Reply autumnberrylips oktober 14, 2015 at 8:20 pm

    Ja inderdaad, wij bloggen allebei, grappig hé! Maar het is wel heel leuk om zo een “hobby” te delen met elkaar. We schrijven over heel andere dingen zodus we doen niet echt hetzelfde, wat het boeiend maakt om elkaars artikels ook te lezen. (;

   • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 9:35 pm

    Ja dat lijkt me ook! Super, wou soms dat mijn vriend ook wat meer interesse toonde haha!

 • Reply Britt • Annebrittures oktober 14, 2015 at 7:01 pm

  Kei tof idee zeg, ik wist niet dat Leuven zo’n bruisende stad zou zijn me hippe koffietentjes en dergelijke! (: Ik ben al benieuwd naar de volgende artikeltjes in dit serietje, vooral omdat het eindelijk van Belgische bodem is. (:

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 7:03 pm

   Helemaal gelijk! En ja, tis een kleine stad maar wel heel gezellig!

 • Reply Britt • Annebrittures oktober 14, 2015 at 7:01 pm

  Kei tof idee zeg, ik wist niet dat Leuven zo’n bruisende stad zou zijn me hippe koffietentjes en dergelijke! (: Ik ben al benieuwd naar de volgende artikeltjes in dit serietje, vooral omdat het eindelijk van Belgische bodem is. (:

  • Reply Vie de Julie oktober 14, 2015 at 7:03 pm

   Helemaal gelijk! En ja, tis een kleine stad maar wel heel gezellig!

 • Reply hernameiseva oktober 16, 2015 at 2:39 pm

  Ik kijk alvast naar date nummer twee 😀

 • Reply mangobananalife november 1, 2015 at 3:51 pm

  Ik ben van de partij deze maand ! Spannend, vind ik zelf 🙂

  • Reply Vie de Julie november 2, 2015 at 4:40 pm

   Super! Ja inderdaad, dat is altijd even klamme handjes en een kloppend hartje 😁

 • Reply mangobananalife november 1, 2015 at 3:51 pm

  Ik ben van de partij deze maand ! Spannend, vind ik zelf 🙂

 • Leave a Reply