blog, lifestyle

Q&A: Stel jouw vraag!

augustus 22, 2015
IMG_7410

Omdat ik nu al even blog, vroeg ik me af of jullie vragen voor me hadden. Dat kan gaan van tips over het bloggen zelf of iets specifieks over mij. Binnenkort schrijf ik hier een Q&A-artikel over, dus hoe meer vragen je hebt, des te beter!

Naarmate ik al wat langer blog, besef ik meer in welke richting ik uit wil gaan qua artikels. Ik vind het zelf altijd leuk om over handige hacks te schrijven, pro’s en con’s en ik zou ook wat vaker een outfit of the day willen plaatsen. In de toekomst komen daar ook shop logs bij en een stevige portie lifestyle.

Zelf heb ik natuurlijk ook wat vragen voor jullie: 1) Wat vind jij net zo leuk aan mijn blog? 2) Wat zou anders (of beter) kunnen?

 Vragen kan je stellen in een reactie hieronder of via Twitter op @vantiltjulie !

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 augustus 22, 2015 at 2:13 pm

  Wat vind jij leuk in het leven? 🙂

 • Reply Marleen augustus 22, 2015 at 2:20 pm

  Hoe zou jij jezelf omschrijven? 🙂

 • Reply sofiesenden augustus 22, 2015 at 2:26 pm

  Waar zie je jezelf over 5 jaar? Wat is het leukste en stomste aan bloggen? Heb je negatieve reacties gekregen van iemand? Welk onderwerp vind je het leukste om over te bloggen?

 • Reply MividadeLuna augustus 22, 2015 at 5:55 pm

  Wat ik zelf heel erg leuk vind aan jouw blog, is je schrijfstijl. Jij hebt een aparte maar heel erg aangename manier van schrijven. Waar ik absoluut weg van ben, heel spontaan en mooi! Zelf heb ik voor jou geen vragen.

  • Reply Vie de Julie augustus 22, 2015 at 5:56 pm

   Oh wat een heel erg mooi compliment ! Bedankt! 😁

  Leave a Reply

  blog, lifestyle

  Q&A: Stel jouw vraag!

  augustus 22, 2015
  IMG_7410

  Omdat ik nu al even blog, vroeg ik me af of jullie vragen voor me hadden. Dat kan gaan van tips over het bloggen zelf of iets specifieks over mij. Binnenkort schrijf ik hier een Q&A-artikel over, dus hoe meer vragen je hebt, des te beter!

  Continue Reading…

  You Might Also Like

  5 Comments

 • Reply creabeaatje34 augustus 22, 2015 at 2:13 pm

  Wat vind jij leuk in het leven? 🙂

 • Reply Marleen augustus 22, 2015 at 2:20 pm

  Hoe zou jij jezelf omschrijven? 🙂

 • Reply sofiesenden augustus 22, 2015 at 2:26 pm

  Waar zie je jezelf over 5 jaar? Wat is het leukste en stomste aan bloggen? Heb je negatieve reacties gekregen van iemand? Welk onderwerp vind je het leukste om over te bloggen?

 • Reply MividadeLuna augustus 22, 2015 at 5:55 pm

  Wat ik zelf heel erg leuk vind aan jouw blog, is je schrijfstijl. Jij hebt een aparte maar heel erg aangename manier van schrijven. Waar ik absoluut weg van ben, heel spontaan en mooi! Zelf heb ik voor jou geen vragen.

  • Reply Vie de Julie augustus 22, 2015 at 5:56 pm

   Oh wat een heel erg mooi compliment ! Bedankt! 😁

  Leave a Reply