fashion, make-up

Mijn herfstfavorieten

oktober 29, 2015
Processed with VSCOcam with f2 preset

Herfst, you either hate it or love it. Ik vind het wel een topseizoen, omdat het nog niet té koud is maar wel koud genoeg voor fluffy sokken, zachte dekentjes en geurkaarsen. Ik verzamelde alvast mijn go-to spullen die ik elke keer opnieuw blijf gebruiken en die perfect passen  binnen dit herfstweer.

Schoenen – Avance (bronx)

Rugzak – Urban outfitters

Sjaal – Zara

Koperen mandje – Flying Tiger

Naked palette – Urban Decay

34E8FE8A-4931-41DF-ABEA-64E3A9A3B4BB-0Zijn het geen shining beauties? Deze zwarte laqué schoenen zijn classy mét een beetje edge door de bredere zool en ze passen echt op alles!

Deze rugzak kocht ik in Barcelona en ik ben er nog altijd zó blij mee! Hij is net groot genoeg om mijn belangrijkste dingen in te steken wanneer ik naar de les moet en heeft ook een aantal handige zijvakjes.

Deze geruiten sjaal zal je vast al wel eens gezien hebben (heel Leuven loopt er toch in ieder geval mee rond). Deze kocht ik vorig jaar in de Zara maar wegens groot succes brachten ze dit jaar hetzelfde exemplaar nog eens uit. Het symmetrische geeft wel een leuke extra touch aan een simpele outfit.

Ik vind het ontzettend leuk om af en toe eens helemaal los te gaan met make-up -vooral wanneer ik dan niet naar de les moet- en dan kan ik altijd rekenen op mijn geliefde naked palette. Ik kreeg hem vorig jaar voor Kerst geloof ik en ik ben er mega-tevreden mee. Ik gebruik hem bijna dagelijks en de palette gaat echt wel lang mee!

Dan een interieursvondst was dit koperen mandje dat voor maar vier (!) euro in mijn bezit was. Ik gebruik het om mijn make-up in te leggen en geef toe: is het niet pretty?!

Wat is jouw favoriete Herfst-item? En welk vind je het leukste?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply hernameiseva november 7, 2015 at 6:11 pm

  Oh dat mandje is zo leuk, zoiets zoek ik nog 😀

  • Reply Vie de Julie november 8, 2015 at 1:35 am

   Allen naar de flying tiger dus haha 😄 er is er eentje in Leuven geopend he!

 • Reply CRVY november 12, 2015 at 11:37 am

  Die schoenen <3 wauwie!

 • Reply Vie de Julie november 12, 2015 at 12:14 pm

  Ja he! Kan er zelf ook geen genoeg van krijgen! 😍

 • Reply Ismay november 14, 2015 at 10:17 pm

  OMG die schoenen! Ik heb vandaag nog met zoiets in mijn handen gestaan, ik vind ze geweldig! En die sjaal is ook erg leuk! Leuke herfstfavorieten. Ik ben zelf ook fan van dit seizoen!

  • Reply Vie de Julie november 14, 2015 at 11:38 pm

   Dankje! Ja inderdaad, favo schoenen ever!

  Leave a Reply