Featured, lifestyle

Wat er in mijn tweede swappakketje zat

april 25, 2016

Ondertussen zit ik al aan mijn tweede Belgische bloggersswap! Deze swap werd gehouden rond het lentethema, waarbij ik dus zeker even moet zeggen dat het een tijdje geduurd heeft om dit online te zetten. Voor diegenen die toch nog benieuwd zijn over wat ik nu precies gekregen (en gevraagd) heb, kijk gerust even mee!

Wat is een swap? 

Als je even de draad kwijt bent en geen idee hebt over wat ik het nu heb, zal ik even een snelle recap geven. Bij een swap koop je voor een bepaald bedrag enkele leuke cadeautjes voor je swapmaatje en krijg je zelf ook een pakketje opgestuurd! Ik vind het altijd super spannend, want je weet natuurlijk niet wat je precies zal krijgen en wie voor jou cadeautjes heeft gehaald! Als je meer wil weten over swaps of je zelf eens mee wil doen, lees dan even mijn eerste verhaal hierover: Ik deed mee aan een bloggers swap!.

Mijn verlanglijstje

Ik vind het altijd zo lastig om te zeggen wat ik graag wil, want op het moment dat ik zo’n vraag krijg, lijkt het even alsof mijn hersenen kortsluiting maken en die lange waslijst tijdelijk uit mijn geheugen verdwijnt. Zo ook deze keer, dus. Na lang piekeren heb ik toch enkele items kunnen neerpennen die ik graag zou willen:

 1. Een nude lipstick of lip pencil
 2. Minimalistische oorbellen
 3. Chocotoffs  (geen haat: het was net in de paasvakantie en ik moest leren)
 4. Alles van lush/rituals/the body shop
 5. Een mooi pennensetje (want op de één of andere manier geraak ik die van mij altijd kwijt)
 6. Dingen die je zelf zou aanraden en die ik eens kan proberen

 

 

 

Over naar het pakketje!

 1. The Body Shop scrub in citroen
 2. Lippenstift van Essence
 3. Lippenstift van Mac Please Me
 4. Strikjesoorbellen van Claire’s
 5. Dove Derma Spa body lotion
 6. Enkele lippenstift-en foundationstaaltjes

Ben ik tevreden?

Wat me meteen opviel, is dat het pakketje opgesteld werd door blogster Kelly met een passie voor beauty. Ik vond het wel eens leuk om dus wat beautygerelateerde cadeautjes te krijgen, voornamelijk omdat ik daar zelf geen snars van weet. Over het algemeen ben ik héél erg tevreden met het pakketje! Zo heb ik de lippenstiften al eens geprobeerd en voelt mijn huid momenteel lekker zacht aan door de citroenscrub en bodylotion die ik kreeg. De oorbelletjes vond ik wel wat te girly voor mij, maar ik hoop dat ik daar iemand anders –volunteers?- blij mee kan maken!

Ga ik het nog eens doen?

Om eerlijk te zijn kan ik hier nog niet op antwoorden. Ja, het uitpakken en krijgen van cadeautjes is superleuk, maar je moet zelf natuurlijk ook wel wat tijd uitrekken hiervoor. Zo ging ik zelf ook op zoek naar cadeautjes voor mijn swapmaatje Nicky (waar ik wel of niet een aanvaring met een paal heb meegemaakt), moest ik dit deftig inpakken (wat absoluut niet mijn sterkste kwaliteit is), afgeven bij een Kialapunt en kwamen er wat hobbels in de weg wat betreft met een latere verzending (die Kelly dubbel en dik goed had gemaakt) en ontvanging. Die tijd die erin kroop had ik deze keer dus wel een beetje onderschat… Misschien dat ik over een paar maanden wel weer tijd en zin heb om nog een keertje deel te nemen, maar voor nu neem ik eventjes een swap break, als dat echt zou bestaan!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply hernameiseva april 25, 2016 at 9:18 pm

  Oh wat een leuk pakketje 😀 ik onderschat ook elke keer weer de tijd die erin kruipt, maar toch blijf ik het spannend vinden om cadeautjes van een ‘vreemde’ te krijgen 🙂

 • Reply Nicky april 26, 2016 at 2:53 pm

  Nee, blijven meedoen! Je pakketje was zo leuk om te krijgen! 😉

 • Reply gentillinne april 26, 2016 at 6:33 pm

  Oh, zo’n swap ziet er echt heel leuk uit, maar zoals je zegt er kruipt er volgens mij ook veel tijd in. Maar het is volgens mij gewoon zo leuk om te doen, dat je de tijd dan weer snel vergeet! 🙂 Xx

  • Reply Vie de Julie april 28, 2016 at 9:36 am

   Ja daar heb je echt wel gelijk in hoor! Dus waarschijnlijk zal er nog wel een volgend keertje komen 😄

 • Reply tinakore april 28, 2016 at 9:13 am

  OMG ! ik heb me net aangemeld . Echt leuk !

 • Leave a Reply